You are here: Home -  Moncler Jassen Te Koop de interactie zoals blijkt uit hun

Moncler Jassen Te Koop de interactie zoals blijkt uit hun

Moncler Jassen Te Koop

De interactie van sucrose ester, P-1670 (70% zuiver palmitinezuur monoester), melk eiwitten werd onderzocht door affiniteitschromatografie. De ester werd covalent gebonden aan 3-aminopropyl gecontroleerde porie glas door perjodaat oxidatie van het koolhydraat aldehyde vorming van de Schiffse base, gevolgd door reductie secundaire amine. In fosfaatbuffer, pH 7 heeft α-LA niet te communiceren met sucrose ester, maar β-LG vertoonden binding. Werden echter caseïne micellen erg sterk gebonden en caseïnen kon alleen worden geëlueerd na toevoeging van ureum. Bij toepassing van afgeroomde melk, de kracht van de interactie, zoals blijkt uit hun elutievolume, daalden in Moncler Online Shop Men de volgorde: aS-CN, κ-CN, β-CN, β-LG en α-LA. Micellen dissociëren Moncler Jassen Te Koop na toevoeging van ureum, waardoor individuele caseïnen te interageren met sucrose estergroepen in de aanwezigheid van toenemende concentraties ureum. Schijnbare dissociatie constante was 2,04 uM voor de binaire complex met behulp van oplossingen van zuivere β-LG in overeenstemming met de waarde voor oplosbare complexen gemeten door andere methoden. Hydrofobe interactie blijkt de belangrijkste kracht stabiliserende complexvorming, hoewel de affiniteiten van de individuele caseïnen niet aan de volgorde van hun algemene hydrofobiciteit. Sterke binding van micellen aan de geïmmobiliseerde sucrose-esters stelt de alkylketens kunnen voegen in hydrofobe gebieden van het oppervlak submicelles.
0 Reacties


Spreek uw mening
Recente Reacties